POL M: Tervaportin Jastrzebski heti Kedzierzyn-Kozlen takana

Jo kaksi koronakaranteenia kärsinyt Eemi Tervaportti on jakanut peliaikaa alkukauden ajan Saksan maajoukkuepassarin Lukas Kampan kanssa. Vain yksi liigatappio kertoo joukkueen menestyksekkäästä alkukaudesta.

Jastrzebski Wegiel on näin sijoittunut heti Kedzierzyn-Kozlen takana sarjakakkoseksi.

https://www.livetulokset.com/lentopallo/puola/plusliga/sarjataulukko/

Mestarien liigassa joukkue selviytyi värikkäiden koronavaiheiden jälkeen karsintakierroksista ja pelaa joulukuussa Berliinissä sekä tammikuussa Kazanissa ACH Ljubljanan, Berlin RCV:n ja Zenit Kazanin kanssa lohkovaiheessa.

https://www.plusliga.pl/

– Sanoisin, että kausi on mennyt hyvin ja odotusten mukaisesti. Tietysti kovat pelit tulevat kertomaan tarkemmin missä mennään, kun kohdataan Zaksa, Belchatow ja Varsova. Oma sävyhän tuosta koronasta on tullut monellakin tapaa pelaamiseen, kun joukkueet eivät ole olleet parhaassa iskussa. Peliaikaa on tullut vähän erilailla aiempiin vuosiin nähden, kun en ole aina se aloittava passari. Meillä on hyvä systeemi tähän Lukasin ja päävalmentaja Luke Reynoldsin kanssa.

Tervaportti päätti tyypilliseen tapaansa kuluvan koronakaranteenijaksonsa puolitosikkoon leukailuun, mutta lenkki kotona sisällä oli silti ihan kova suoritus,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: