ESP M: Peetu Mäkisen Ibiza pääsemässä irti putoamiskurimuksesta

Rikkonaisen viime kauden jälkeen Peetu Mäkinen on päässyt Ibizassa mainioon vauhtiin. Suomalainen on tehnyt 17,4 pistettä ottelua kohti ja joukkue on Superligassa kymmenentenä, juuri putoamisviivan yläpuolella.

https://www.livetulokset.com/lentopallo/espanja/superliga/sarjataulukko/

Mäkinen pääsi saarelle ennen kauden alkua, kun muut ulkolaisvahvistukset ovat tulleet sinne vasta vastikään. Mäkinen on keikkunut koko alkukauden koko liigan pistetilaston kärkipaikoilla ja passeista ei ole ollut puutetta.

– Ihan positiivinen alkukausi, etenkin viime kauteen verrattuna. Ruuti on ollut useimmiten ihan kuivaa. Hieman koronatilanne on täälläkin sotkenut, pelejä on muutamia peruttu. Tuloksellisesti olisi joukkueelta voinut odottaa enemmänkin, mutta on muistettava että muutama ulkolaispelaaja tuli viisumiasioiden takia vasta kauden jo alettua.

– Vasta viimeisessä viidessä pelissä on nämä kolme ns. aloituksen pelaajaakin ollut mukana. Pelien loput pitää nyt alkaa kääntämään eduksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: