ITA A2W: Korhosen isot lukemat eivät kannattele koko joukkuetta

Piia Korhonen on iskenyt yli kahdenkymmenen pisteen keskiarvolla Italian kakkosliigassa. Sardinialaisjoukkue Geovillage Harmaea Olbia on kuitenkin kerännyt vasta kahdeksan pistettä ja on sarjassa kolmanneksi viimeisenä.

https://www.legavolleyfemminile.it/?page_id=50995&anno=2020&idcamp=710258

Ensimmäistä kauttaan ulkomailla pelaavan Korhosen joukkue on pelannut jo neljä viisieräistä kauden kuudesta ensimmäisestä ja kolmen häviäminen niistä heti alkuun antoi lisähaastetta. Korhonen on ollut joukkueensa ylivoimainen ykköspelaaja.

Viimeisimmänkin viikonlopun ottelu jäi pelaamatta koronasiirtojen vuoksi.

– Kausi lähti vähän yskien käyntiin muutamalla viisieräisellä tappiopelillä, mutta sen jälkeen alkoi yhteispeli kulkea. Oltiin nousujohteessa, mutta sitten lokakuun lopussa alkoi pelejä peruuntua koronan takia, joka johti melkein kuukauden mittaiseen pelipaussiin.

https://www.livetulokset.com/lentopallo/italia/serie-a2-naiset/sarjataulukko/

– Meidän joukkueessa ei onneksi kellään ole ollut tartuntaa, mutta vastustajajoukkueissa paljonkin. Treenaamista on meillä jo useamman viikon haitannut hallin puute. Ollaan treenattu lähikylien pikkusaleissa ja ensi keskiviikkona pitäisi olla kotipeli, mutta vieläkään ei ole varmuutta missä peli tullaan pelaamaan. Päivä kerrallaan eletään ja toivotaan että pelit saataisiin pelattua eikä peruutuksia enää tulisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: