Olympiakarsintaan Suomen joukkueeseen viisi uutta nimeä

Eemi Tervaportti, Lelu Ojansivu, Urpo Sivula, Elviss Krastins ja Markus Kaurto ovat viisi uutta nimeä Suomen maajoukkueen listassa olympiakarsintoihin Kiinassa verrattuna alkukesän Kultaiseen liigaan, mistä joukkue putosi porrasta alemmas Euroopan Hopeiseen liigaan. Isäntämaan lisäksi Kiinassa vastassa 9.- 11. elokuuta ovat VNL:ää alkukesällä pelanneet Kanada ja Argentiina.

Muille paikoille Suomelle löytyy hyviä vaihtoehtoja, mutta yleispelaajaosasto on hälyttävän ohut. Kokeneemmasta päästä maaottelutilasto huomioiden mukana on vain Elviss Krastins. Todennäköisesti kaikki listassa olevat neljä yleispelaajaa valitaan myös lopulliseen 14 pelaajan joukkueeseen.

– Ennen Kultaista liigaa keskustelin useiden kokeneiden pelaajien kanssa, jotka eivät syystä tai toisesta olleet käytettävissä silloin. Toisilla oli vammoja ja toiset halusivat vetää henkeä rankan sarjakauden jälkeen, Banks kertoo.

– Ensimmäinen leiri alkaa 8. heinäkuuta Kuortaneella ja silloin me pääsemme tutustumaan toisiimme. Kolmen viikon leirityksen jälkeen pelaamme Puolassa todella kovan luokan turnauksessa Puolan, Brasilian ja Serbian kanssa.

– Kaikilla kolmella vastustajalla on hyvin erilainen tyyli ja erilaiset vahvuudet. He pelaavat kaikki parhaillaan käynnissä olevassa Nations Leaguessa, joten he saavat sitä kautta paljon kovia pelejä. Me lähdemme turnaukseen haastajina ja meillä on varmasti paljon tehtävää ennen turnausta. Tavoitteeni on käyttää jokainen hetki hyödyksi valmistautumisessa, Banks sanoo.

Olympiakarsintoihin valmistautuva maajoukkueryhmä pelipaikoittain jaoteltuna

Eemi Tervaportti
Niko Haapakoski
Fedor Ivanov

Lelu Ojansivu
Samuli Kaislasalo
Joonas Jokela
Urpo Sivula

Elviss Krastins
Antti Ronkainen
Niko Suihkonen
Peetu Mäkinen

Sauli Sinkkonen
Tommi Siirilä
Henrik Porkka
Markus Kaurto
Mikko Karjarinta

Lauri Kerminen
Niklas Breilin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: