Ykkössijoja varmistui karsintalohkoissa

Belgia, Kroatia, Kreikka ja Ranska olivat Suomen lisäksi niitä maita, jotka viikonloppuna karsintojen kautta varmistivat paikkansa naisten EM-kisoissa elo-syyskuussa 2019.

https://www.cev.eu/Competition-Area/competition.aspx?ID=1053&PID=1577

Suomen lohkossa Viro voitti kotonaan Tshekin 3-2, viides erä Tallinnassa päättyi 16-14. Viro ja Tshekki ovat tasapisteissä kiinni toisessa kisapaikassa, Viro on edellä kolmen voittonsa turvin. Tshekillä on kaksi voittoa.

Virolla on tammikuussa jäljellä kotiottelu Ruotsia vastaan ja vierasottelu Suomessa.  Tshekki kohtaa vielä kotonaan Suomen ja vieraissa Ruotsin. Näin ollen Suomella on hyvä paikka auttaa myös veljeskansaa mukaan kisoihin voittamalla vaikkapa Tshekki vierasottelussaan.

Tiukkaa on myös F-lohkossa, missä Romania, Espanja ja Bosnia-Hertsegovina ovat kaikki voittaneet kaksi ottelua kolmesta, mutta suosikit Romania ja Espanja ovat pisteillä tällä hetkellä kiinni kisapaikassa..

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: