Lehtonen ja Lahti jäivät lohkokakkoseksi

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen etenivät lohkokakkosina jatkoon Wienissä pelattavissa beach volleyn MM-kisoissa. Alkulohkon päätöskamppailussa tshekkiläispari Barbora Hermannová/Marketa Slukova oli suomalaisia vahvempi lukemin 21-8, 21-17.

–   Meillä oli selvästi heikompi esitys. Vastustaja syötti kovaa, emmekä saaneet omaa sideoutpeliä toimimaan – rytmi oli hyökkäyksestä hukassa, Lahti-Liukkonen harmitteli.

MM-turnauksessa kuudenneksi sijoitetut tshekkiläiset hallitsivat varsinkin ottelun ensimmäistä erää suvereenisti, mutta toisessa nähtiin jo tasaisempaa vääntöä.

–  Tshekki oli todella hyvä. Positiivista oli, että selvän ensimmäisen erän jälkeen päästiin peliin kiinni ja saatiin vastustajan puolelle ajoittain painetta, Lehtonen summasi.

– Tänään tehdään vielä pieni yhteenveto pelistä. Huomenna vedetään happea ja aletaan pikku hiljaa keskittyä jatkopeleihin, Lehtonen suunnitteli.

32 joukkueen pudotuspelit pelataan yhden tappion systeemillä eli vain voittajat jatkavat. Välieräpaikka vaatii kolme voittoa.

CZE-FIN tilastot ja kuvagalleria
http://vienna2017.fivb.com/en/women/216941-hermannova-slukova-lehtonen-lahti/post

Otteluohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)
http://www.fivb.org/EN/BeachVolleyball/Competitions/WorldTour/2016/event/Results.asp?TournCode=WWCH2017&Phase=2

Keskiviikkona 1.8. alkavien jatkopelien kaavio arvotaan tiistaina pelattavien alkusarjaotteluiden ja sen jälkeen huonoimpien lohkokolmosten kesken pelattavien keräilyerien jälkeen. 12:sta lohkokolmosesta 4 lucky loseria pääsee suoraan jatkopeleihin ja 8 heikointa pelaavat vielä 4 paikasta. Näin pudotuspeleihin saadaan 32 joukkuetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s