Biitsin MM – Päivä 3 Top 5

 1. Kun italialaiskaverukset Ranghieri/Carambula pelaavat, sekä pelaajilla että yleisöllä on kivaa. Pari on esimerkillinen siitä että pelataan tosissaan mutta kuitenkin niin että pallojen aikana tai niiden välillä voi aina tehdä jotain kivaa. Ja palloa voi yrittää saada yli verkon mahdollisimman hauskalla tavalla jos tilanne pallorallissa on niin sanotusti jo pikkuisen epätoivoinen tai selvä.
 2. Miesten peleissä on nähty todella tasaisia herkkupaloja yllättävissäkin otteluissa, joissa toisen olisi pitänyt arvioiden mukaan olla selvä altavastaaja. Silmiä avaavaa on että Uruguaysta ja Indonesiasta tulee beach volleyn pelaajia, jotka ihan oikeasti voisivat pärjätä MM-kisoissa.
 3. Hollannilla menee ihan hyvin. Varenhorst/Van Garderen ovat menossa kovasta lohkosta jatkoon. Brouwer/Meeuwsen ovat jo varmoja. Naiset Van Iersel/Flier tekivät ison työn voittaessaan kiinalaisparin Wang/Yue, mutta vielä heidän jatkoon pääsynsä riippuu maanantain Italian Menegatti/Perryn kohtaamisesta. Meppelink/Van Gestel saavat jatkopaikan  – osittain lohkon kenialaisparin kustannuksella.
 4. Samaa voi sanoa Saksasta Naisissa kuudesta parista vähintään viisi on jatkopeleissä ja kisakansa täyttää aina Saksan otteluita Wienissäkin. Miehissä on tiukempaa mutta Böckermann Fluggen esiintyivät sen verran miehekkäästi latvialaisparia Smedins/Samoilovs vastaan vaikka toki hävisivätkin, että jatkopaikan pitäisi varmistua viimeisessä ottelussa venezuelalaisia vastaan.
 5. Kahden pelikierroksen jälkeen vaarassa pudota ovat kahdella tappiolla alkulohkonsa aloittaneet naisten joukkueet ja muutama yhden voitonkin saanut joukkue. Ja aika moni näistä putoajista päästään ratkaisemaan keskinäisissä otteluissa:
  A: AUT: Strauss/Holzer
  B: CUB – COL keskinäinen Ti klo 9.30
  C: KEN
  D: MAR – GER (Glenzke/Grossner) keskinäinen Ma klo 18
  E: AUT (Plesiutschnig/Rimser).
  F: PAR – CRC keskinäinen Ma klo 19 
  G: NED (Van Iersel/Flier) – ITA Menegatti/Perry keskinäinen Ma klo 16
  H: MOZ
  I: RWA
  J: ARG – VEN keskinäinen Ma klo 14
  K: CHN – AUS Wang/Xue – Laird Nguamo keskinäinen Ma klo 11
  L: RUS – THA keskinäinen Ma klo 10
  Näistä maanantain neljäntenä pelipäivänä kohtalonsa kokee

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s