LML: ”WoVo suurin haastaja kärkinelikolle”

Mestaruusliiga starttaa naisten osalta torstaina 23.9.

https://www.mestaruusliiga.fi/liiga/naiset/joukkueet.html

Tässä kommentit jokaiselta paikalta olleelta joukkueelta Lempäälän Ideaparkin avajaistilaisuudesta. Numerojärjestys viittaa viime kauden sijoituksiin. Helsinki Volley on nousijajoukkue.

HELSINKI VOLLEY Dirk Sauermann: Uusia pelaajia vielä mietitään, joten heitä on mahdollisesti luvassa vielä mukaan tässä alkukauden aikana.

10) PUIJO WOLLEY Jukka Lehtonen: Fysiikkaa etenkin naisten puolella tärkeänä asiana saatu eteenpäin. Kanadalaishakkuri tulee mukaan Pan-Amerikan kisoista.

9) WOVO: Teemu Mäkikyrö: Meksikosta passari on tulossa Rovaniemelle nyt Pan-Amerikan kisoista ja brasilialainen keskitorjuja siinä samalla. Nelli Rantasen paluu on apu Saana Lindgrenin pistetehtailulle.

8) JYMY-VOLLEY: Kari Raatikainen: Ei tiedä vielä, onko pystytty paikkaamaan lähtijöitä. Muutosta on. Opiskelijoita ja uudistumista. Runko on kuitenkin säilynyt.

7) LP-VAMPULA Cassidy Baird: Pääosin pelaan yleispelaajana, mutta voin pelata hakkurinakin. Ziga Kos: Korjaan kyllä hänen kommenttiaan. Hän ei ole hakkuri vaan nimenomaan yleispelaaja.

6) PLOKI Helena Elbaek: Yhtenäisyys on jo löytynyt. Mikko Pesonen: Monta kansallisuutta amerikkalaisten sijaan, näkynyt kulttuurien yhdistämisen tarpeena.

5) ORPO Annukka Paloniemi: Kaisa Jokinen ja Sanna Häkkinen poissa, silti on kilpailukykyä: Jessika Mursula ja Liisa Rinta-Tassi tulleet joukkueeseen.

4) KANGASALA Tiiamari Sievänen: Kesti päästä viime kauden tilanteesta yli (joukkueen sulkeminen mitalipeleistä koronan vuoksi), vasta nyt pikku hiljaa näin tapahtunut. Arttu Keränen: Uusi brasilialaishakkuri parantaa, kun pääsee treenaamaan Brasilian ongelmien jälkeen. Uusi kulttuuri ja pelisysteemi ovat vielä vaatineet vähän sopeutumista.

3) HÄMEENLINNA Michaela Madsen: Olen saanut vähän lepoa maajoukkuepelien jälkeen. Meillä on joukkueessa vähän kipuilua ollut, ja siksi pitää säätää treenien intensiteettiä. Matteo Pentassuglia: Ei varsinaisia loukkaantumisia, mutta tosiaan pitää muistaa antaa lepoa myös

2) KUUSAMO – ei edustusta paikalla

1) LP VIESTI Tomi Lemminkäinen: Ollaan viime vuotta jäljessä harjoittelussa, nyt ollut koko porukka kasassa 1-2 kertaa, kun viimeksi tässä kohtaa oli takana 1-2 kuukautta. Tämä johtuu tietenkin positiivisesti ajatellen siitä, että pelaajia oli maajoukkueenkin mukana. Meillä on 9 samaa pelaajaa kuin viime vuonna ja 5 kuusikossa, joten meille se on eduksi. WoVo on suurin haastaja kärkinelikolle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: