Suomen ja Viron naiset pelasivat Tartossa

Suomen naiset pelasivat ensimmäisen valmistavan ottelun EM-kilpailuihin Tartossa Viroa vastaan. Ottelu päättyi sovitusti neljään erään ja 2-2 (22-25, 17-25, 25-13, 25-19).

Suomi voitti siis kaksi jälkimmäistä erää, joissa avauskokoonpano oli Kylmäaho-Riikilä-M Madsen-Y Madsen – Heikkiniemi-Öhman (Laaksonen). Kahdessa jälkimmäisessä erässä puolestaan Viro antoi peliaikaa kakkospelaajilleen.

Tilastojen perusteella Yasmine Madsen ja Ronja Heikkiniemi olivat Suomen ykköspelaajat. Piia Korhonen ja Suvi Kokkonen toisaalta pelasivat vain ensimmäisen erän ja tekivät siinä mukavasti pisteitä. Kertu Laak oli Viron paras pisteentekijä.

– Kumpikin pyöritti pelaajistoa laajasti läpi ottelun. Meiltä ei missään nimessä parasta pelaamista, mutta toisaalta loppua kohden alettiin päästä paremmin omaan pelityyliin kiinni. Torstaina pelataan sitten virallinen maaottelu Viroa vastaan, Kangasniemi sanoi STT:lle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: