Doha: Lehtonen/Ahtiainen hävisi pääsarjapelin sveitsiläisille

Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen avasivat Qatarin Dohassa pelattavan kauden ensimmäisen beach volleyn maailmankiertueen kisan pääsarjan tappiolla sveitsiläisille edellisten MM-kisojen välieräparille Tanja Hüberli/Nina Betschart. Sveitsiläisten voittonumerot olivat 21-15, 21-13.

– Meidän sideout ei ollut tänään parasta, joten se vaikeutti pelaamista. Toki puolustajakin pelasi toisella puolella hyvin. Ensimmäisessä erässä oli paikkoja, koska vastustaja teki virheitä, mutta ei hyödynnetty näitä. Toisessa erässä tuli liikaa omia syöttövirheitä. Seuraavaksi päästään Kanadan kimppuun ja taistellaan lohkosta jatkoon pääsystä, Niina Ahtiainen tiivisti tiistain ajatukset.

Dohan turnaus on kategorialtaan neljän tähden turnaus.

Keskiviikkona 10.3. suomalaiset pelaavat paikasta pudotuspelikierroksille eli 24 parhaan joukkoon (sijoitus vähintään 17.) kanadalaisparia Heather Bansley/Brandie Wilkerson vastaan. Kolmanneksitoista sijoitetut kanadalaiset hävisivät tiistaina puolalaisille Kinga Wojtasik/Katarrzyna Kociolek tasaisen ottelun 19-21, 23-25.

Dohan turnaus on kaksikolle Lehtonen/Ahtiainen yhdessä 16:s neljän tai viiden tähden maailmankiertueen ulkona pelattava turnaus.

https://www.volleyball.world/en/beachvolleyball/worldtour/2021/wdoh2021/women/results/maindraw

https://www.volleyball.world/en/beachvolleyball/worldtour/2021/mdoh2021/men/results/maindraw

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: