FRA W: Nantes sarjakärjessä

Kolmatta kauttaan Nantes’n joukkueessa Ranskassa pelaava Kaisa Alanko on jo totutusti pyörittänyt passarina peliä. Tuloksellisesti alkukausi on ollut erinomainen: ainoa pistemenetys tuli edellisessä ottelussa 3.11. Saint-Raphaelille vieraissa.

Suvi Kokkonen on hoitanut ensimmäisellä ulkomaan kaudellaan yleispelaajan roolin pääosin Carli Snyderin kanssa. Kokkonen pelasi juuri ennen nyt menossa olevaa taukoa myös yhdessä pelissä hakkurina.

– Minulla on todella hyvä fiilis alkukaudesta. Olen tosi paljon tykännyt tästä seurasta ja joukkueesta. Kokkonen sanoo.

– Olen oppinut uutta ja kehittänyt sitä vanhaa osaamista. Olen ollut tyytyväinen siihen, että täällä asiat on hoidettu hyvin, ja se on todella tärkeää.

https://www.livetulokset.com/lentopallo/ranska/ligue-a-naiset/sarjataulukko/

Nantes pelaa jälleen myös Mestarien liigan lohkovaiheessa, jossa sen lohkossa ovat Conegliano, Fenerbahce sekä Calcit Kamnik. Pelit pelataan joulukuun alussa Coneglianossa ja tammikuun lopulla Nantesissa.

http://www.lnv.fr/10/laf.html

– Alkukauteen ei voi olla kuin tyytyväinen tulosten suhteen, 6/6. Peli on vähän ailahdellut, mutta on ollut jo välähdyksiä hyvästä kokonaisesta pelistäkin. Vielä on kuitenkin paljon potentiaalia meidän joukkueella pelata tasaisemmin, Alanko herkuttelee.

– Meillä tulee koronataukoa peleistä nyt neljä viikkoa. Muutama peli on peruttu ihan vallitsevan tilanteen takia, pari sairastumisten takia. Ollaan päästy treeenaamaan kuitenkin koko ajan vaikka maa onkin lockdownissa. Tästä hetkestä jouluun meillä on vilkas tahti, noin kaksi peliä viikkoon liigassa + Mestarien liigan ottelut.

– Tämän hetken toive olisi, että saataisiin pelattua kaikki pelit ilman peruutuksia ja sairastumisia. Tällä kaudella on myös huomannut kuinka eletään oikeasti päivä kerrallaan, koska kaikki ympärillä on niin epävarmaa ja paljon kysymysmerkkejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s