CZE W: Madsenin Olomouc johtaa liigaa

Michaelan Madsenin edustama Olomouc on ollut Tsekin liigassa voittamaton. Joukkue pääsi tositoimiin viime viikonloppuna 1,5 kk pelitauon jälkeen.

https://www.livetulokset.com/lentopallo/tsekki/extraliga-naiset/sarjataulukko/

Madsen on joukkueen runkopelaajia ja hän on pelannut erittäin tehokkaan alkukauden. Mestarien liigassa Olomouc pelaa marraskuun lopussa Novarassa ja helmikuussa Policessa. Lohkon muut joukkueet ovat Chemik Police, Novara sekä Dinamo Kazan.

Olomouc aloittaa E-lohkossa pelinsä 24.11. puolalaisia vastaan.

https://championsleague.cev.eu/en/women/

– Alkukaudesta saimme todella hyvä alun mukaanlukien voitot kahdesta kärkijoukkueesta ja peli alkoi loksahdella kohdilleen. Mutta alkukausi jäi neljään peliin. Sen jälkeen koronan takia hallit sekä kaikki muukin meni täällä lukkoon ja kuukausi treenattiin kotosalla, ulkona ja ”savikentällä” vähän ”Power Cup fiiliksillä.

– Pari viikkoa sitten pääsimme takaisin sisälle ja olemme treenanneet paljon tulevia Mestarien Liigan lohkopelejä varten. Koronan takia muutamalle pelaajalle jouduttiin antamaan potkut rahatilanteen vuoksi ja siksi meillä pelaaja-arsenaali vähän kaventui. Pelit jatkuvat sillä ehdolla, että ennen joka peliä tökitään puikolla nenään ja motolla ”negative test, positive mind” jatketaan elämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: