CEV ilmoitti perääntymisistä

Euroopan Lentopalloliitto CEV on päättänyt lykätä kaikki kevään lentopallotapahtumat tulevaisuuteen. Lykkäys koskee Euroopan Kultaista ja Hopeista liigaa, Euroopan cupien loppuratkaisuja, nuorten EM-karsintoja ja beach volleyn olympiakarsintoja eli Continental Cupia.

Nämä lykkäykset koskevat vahvasti myös Suomen maajoukkueita. Naisten lentopallomaajoukkueen piti pelata touko-kesäkuussa Kultaista liigaa samassa lohkossa Tshekin, Slovakian ja Kroatian kanssa. Miesten maajoukkueen oli tarkoitus pelata Hopeista liigaa Kroatian ja Azerbaidzhanin kanssa.

CEV Cupin välieräpelit Venäjällä ovat kuitenkin edelleen ohjelmassa. Kansallisista sarjoista niin ikään Venäjän Superliigan pudotuspelit ja maan muut liigat ovat käynnissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: