Kemerovo ja Zenit Pietari aloittivat pudotuspelit voitolla

Koko muussa Euroopassa lentopallosarjat on lopetettu tai ainakin tauolla, mutta Venäjällä pelataan täysillä. Tuomas Sammelvuon valmentama Pietarin Zenit ja Lauri Kermisen edustama Kuzbass Kemerovo avasivat Venäjän liigan pudotuspelit voitoilla.

Kuzbass otti vierasvoiton 3-1 (25-20, 28-26, 21-25, 25-21) Dynamo LO Sosnovy Borista pudotuspelien avausottelussa. Lauri Kerminen pelasi koko ottelun Kuzbassin liberona ja nosti 16 aloitusta peräti 75 prosentin tehoilla. Toinen ottelu on Kemerovossa 21.3. Jos pelit ovat tasan 1-1, pelataan kultainen erä.

Pietarin Zenit otti myös vierasvoiton 3-0 (26-24, 25-20, 25-17) Belogorie Belgorodista. Zenitin kotiottelu on 22.3.

Pudotuspeleihin osallistuu kahdeksan joukkuetta, ja otteluparien voittajat pääsevät Final Six -turnaukseen Novosibirskiin 30.3.-5.4. Runkosarjan kaksi parasta, Lokomotiv Novosibirsk ja Zenit Kazan pääsivät suoraan Final Six -turnaukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: