Suomen miesten ohjelma 2020 keventää liiton kuluja

Suomen miesten maajoukkueen ainoaksi kesän 2020 ohjelmaksi jää Euroopan hopeinen liiga, josta miehet ovat lähes velvoitettuja nousemaan Kultaisen liigan tasolle

Lentopalloliiton kärsinyttä taloutta ohjelma sen sijaan paikkaa hyvin, sillä hopeisessa liigassa on vain kaksi kolmen joukkueen lohkoa. Arvokisoja tai karsintoja ohjelmassa ei ole. Näin maajoukkueen kulurakenne keventyy selvästi. Suomen miesten lohkovastustajat Hopeisessa liigassa ovat Azerbaidzhan ja Kroatia.

Suomen miehet putosivat viime kesänä Kultaisesta liigasta, mutta hakevat nyt nopeaa paluuta. Euroopan rankingissa vastustajat ovat selvästi Suomea jäljessä. Suomen ranking 12, Azerbaidzhanin 29 ja Kroatian 32.

– Teemme kaikkemme voittaaksemme Hopeisen liigan ja palataksemme takaisin Kultaiseen liigaan, jonne Suomi mielestäni kuuluu, Suomen miesten valmentaja Joel Banks sanoo.

– Kroatia on hyvätasoinen joukkue ja sillä on tasokkaita pelaajia. Azerbaidzhania en kovin hyvin tunne, joten siinä on vähän työtä tehtäväksi.

– Hopeinen liiga on tärkeässä osassa maajoukkueen ohjelmaa, koska se on meille vuoden ainoa arvoturnaus. Me lähdemme siihen täydellä panoksella ja intensiteetillä saavuttaaksemme hyvän lopputuloksen.

– On sääli, että mukana on vain kuusi joukkuetta, mutta se tarkoittaa, että jokaisessa koti- ja vierasottelussa tiedämme mitä pitää tehdä ja saavuttaa.

Miesten Hopeisen liigan lohkovoittajat ratkaisevat liigan mestaruuden koti- ja vierasotteluilla kesäkuun lopussa.

https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/2019/12/suomen-naisille-tiukka-lohko-kultaiseen-liigaan.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: