Kubiakin anteeksipyyntö ei riittävä: kuuden ottelun pelikielto

FIVB lätkäisi kuuden ottelun pelikiellon Puolan Michal Kubiakille tämän hiljakkoin haastattelussa sanomista loukkauksista Iranin pelaajia ja kansaakin kohtaan. Haastattelun  liveversio on sittemmin poistettu julkisuudesta.

http://www.fivb.org/EN/Media/viewPressRelease.asp?No=82856&Language=en

Kubiak kirjoitti oman anteeksipyyntönsä, jossa hän kuitenkin puolusti myös omaa kunniaansa ja sananvapauttaan.

https://www.volleywood.net/volleyball-related-news/volleyball-news-europe/poland-volleyball-news-europe/michal-kubiak-issues-public-apology/

FIVB kehottaa kurinpitolausunnossaan Kubiakia edelleen pyytämään anteeksi sanomisiaan ja tämä tulisi julkaista joukkueiden kohdatessa ensi viikolla Volleyball Nations Leaguessa.

Kubiak kärsii rangaistuksensa Volleyball Nations Leaguen viikoilla kolme ja neljä eli näin ollen häneltä jää väliin totta kai myös kyseinen ottelu Irania vastaan Urmiassa Iranin maaperällä, jonne hän ei tästä Iranin päävalmentajan lausunnosta huolimatta ehkä kaikkien mielestä ollut kovin tervetullut:

https://www.tehrantimes.com/news/436514/Iran-coach-Kolakovic-sends-message-to-Michal-Kubiak

Tapahtumat juontavat alkunsa pitkältä ajalta, sillä 2015 maailmanliigan ottelussa tunteet kävivät jo kuumina ja 2016 Rion olympialaisissa maiden välisen ottelun lopussa nähtiin myös lievä välikohtaus. Tänä keväänä asia ryöstäytyi käsistä seuratasolla Aasian mestareiden liigan finaalissa Kubiakin (Panasonic) ja iranilaisten (Varanin) välillä ja pelin päätyttyä nyrkkitappeluilta vältyttiin vain muiden pelaajien avulla.

https://www.worldofvolley.com/Latest_news/Asia/104091/not-a-good-promotion-of-volleyball-players-of-varamin-and-panthers-confront-each-other-video.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: