Janne Kangaskokko VaLePan uusi päävalmentaja

Janne Kangaskokko on VaLePan uusi päävalmentaja. Vuonna -83 syntynyt Kangaskokkoon pelaajana voittanut kultaa Santasportissa ja Sun Volleyssa.

Kangaskokko on pelannut pääosin hakkurina, mutta myös keskitorjujana ja yleispelaajana. Valmennustöissä hän on ollut VaLePassa neljä kautta. Kakkosvalmentajapestin lisäksi hän on ollut junioripäällikkö sekä kakkosjoukkueen päävalmentaja.

Radovan Gacic ei perhesyiden vuoksi voinut käyttää ensi vuoden optiota päävalmentajana.

VaLePan mestaruus oli seurahistorian viides ja kolmas perättäinen. Aiemmat mestaruudet olivat vuosilta 2012, 2014, 2017 ja 2018. Mitali oli ”Pukkipaidoille” yhdestoista ja kaksikkiaan yhdeksäs perättäinen. Finaaliotteluita seura on nyt voittanut kaksitoista perättäin.

Tällä kaudella VaLePa pelasi Mestaruusliigassa 45 ottelua voittaen niistä 36. Kotonaan VaLePa hävisi vain kolme ottelua 23:sta. Suomen Cupin joukkue voitti tammikuussa.

Mestarijoukkueesta peräti yhdeksän pelaajaa oli kokenut mestaruuden voittamisen jo aiemminkin.

Olli Kunnarille mestaruus oli peräti kuudes ja mitali kymmenes (6+1+3). Urpo Sivulalle ja Mikko Eskolle kulta oli puolestaan jo neljäs sekä Tommi Siirilälle kolmas.

Toisen mestaruuden miehiä ovat Markus Kaurto, Erik Sundberg, Arttu Lehtimäki, Roni Rekomaa sekä Niko Suihkonen, kaikki olivat uusimassa viime kevään mestaruutta.

Kotimaisista pelaajista mestaruus oli enemmiäinen Mikko Karjarinnalle, Aaro Nikulallse sekä Ilari Toimelalle. Ulkolaisvahvistuksista juhlivat nyt ensimmäistä mestaruuttaan Suomessa Alan Domingos ja Arvis Greene. Päävalmentaja Radovan Gacicille kulta oli myös ensimmäinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: