Kolme Italiasta, yksi Venäjältä Mestareiden liigan finaaleihin

Venäläinen superjoukkue Zenit Kazan eteni miesten finaaliin Mestareiden liigassa voittamalla Perugian kotonaan 3-1. Kaikki muut Berliinissä 18. toukokuuta finaaleissa esiintyvät joukkueet tulevat Italiasta.

Vastustajaksi Kazanille tulee  Civitanova, joka pelasi toisessa välierässä ulos puolalaisen Belchatowin.

https://www.cev.eu/Competition-Area/CompetitionView.aspx?ID=1114

Naisten toinen paikka oli katkolla turkkilaisen Vakifbankin ja italialaisen Novaran todella tiukassa taistelussa, joka eteni kultaiseen erään.

Loppuhetkilä voiton kääntyminen tunteellisesti kotijoukkueelle Novaralle oli uran täyttymyksen hetki esimerkiksi 39-vuotiaalle Fransesca Piccininille.

Novaralle finaalipaikka on kautta aikojen ensimmäinen mestarien liigassa. Taistelu oli myös italialisvalmentajien välinen kun Massimo Barbolinin joukkue eväsi viime vuoden mestarin Vakifbankin eli Giovanni Guidettin joukkueen pääsyn tällä kertaa Berliinin finaalipeliin.

Piccinininin panoksesta huolimatta voidaan nähdä tuloksessa myös sukupolvien vallanvaihto, kun Novaran Paola Egonun hakkuripeli osoittautui tarpeeksi kovaksi Vakifbankin nimekkäimmän pelaajan Zhun uhittelujenkin edessä.

Vastustajaksi Novaralle finaalissa tulee italialainen Conegliano. Kaksikko on tietysti ottanut aiemminkin tiukasti mittaa toisistaan niin Mestareiden liigassa kuin Italian pääsarjassa.

https://www.cev.eu/Competition-Area/CompetitionView.aspx?ID=1119

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: