VaLePa sinnitteli voiton myös Oulussa

VaLePa pinnisteli Ettan uhitteluista huolimatta toiseen finaalivoittoon Oulussa. Sarja menee poikki vasta neljästä voitosta, joten se ei ole vielä seuraavassa pelissä Tampereella keskiviikkona 10. huhtikuuta.

Aloituskokoonpanot

Etta: Haapakoski, Väisänen, Kaksonen, Ronkainen, Pennanen, Jokela, Hakala L
VaLePa: Esko, Kaurto, Siirilä, Sundberg, Suihkonen, Sivua, Alan L

VaLePan pelissä parasta oli uhrautuva puolustuspelaamien. VaLePan libero Alan pelasi mainion pelin, vastaanotto 67% ja hienoja hakuja puolustuspalloissa. Markus Kaurto palkittiin parhaana ja hän onnistui hyökkäyspelissä ja otti kaksi torjuntaa. Tommi Siirilä otti kaksi torjuntaa, hyökkäsi hyvin sekä syötti 3 ässää. Niko Suihkonen pysäytti kolmesti torjunnalla Joonas Jokelan, vastaanotti 67%:n tarkkuudella ja selvitti monta vaikeaa hyökkäyspaikkaa.

Ettan Antti Ronkainen oli joukkueensa tehokkain hyökkääjä sai myös eniten passeja.

Etta taisteli miehekkäästi ja ihailtavaa oli heidän periksi antamaton taistelu kaikissa tilanteissa. Kun myös VaLePa taistelee kenttäpuolustuksessa hyvin on keskiviikkona odotettavissa hieno kamppailu Suomen mestaruudesta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: