EM: Saksan pari jatkopisteillä parempi kuin Lahti/Parkkinen

Lahti/Parkkinen parin tie Hollannissa beach volleyn EM-kisoissa päättyi jatkopelien ensimmäiselle kierrokselle. Suomalaiskaksikon EM-sijoitus on tänä vuonna 17:s.

Pääsystä 16 parhaan joukkoon turnauksen ykkössijoitettu saksalaispari Laboureur / Sude oli suomalaisia niukasti pistein 24-22, 22-20 vahvempi. Suomalaisilla oli molemmissa erissä katkon paikka, mutta rutinoitunut saksalaispari oli ratkaisupalloissa suomalaisia varmempi.

– Hyvä taistelu ei tänään ihan riittänyt voittoon saakka. Kentällä oli kuitenkin kaiken aikaa rauhallinen ja määrätietoinen vire päällä. Loukkaantumisen vuoksi oli mahdollista, että ei pelattaisi EM-kisoissa ollenkaan, joten siihen nähden tämä oli hyvä turnaus. Toki pelin jälkeen oli iso harmitus, kun ei pystytty viimeistelemään erien viimeisiä palloja kenttään, Taru Lahti-Liukkonen sanoi.

Laboureur ja Sude juhlivat vuosi sitten Latviassa EM-pronssia Lahden ja Parkkisen sijoittuessa viidenneksi. Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen pelaavat vielä myöhemmin pääsystä puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon. Vastassa heillä on kakkossijoitettu tshekkiläispari Hermannová / Slukova.

Ohjelma ja tulokset

https://www.cev.eu/BeachVolley-Area/BeachVolley_3BOX.aspx?ID=1032&mID=2239&sID=&pID=0&chID=0&phaseID=0&champID=0&Mod=

Livelähetys CEV:n Youtube-kanavalla

https://www.youtube.com/watch?v=h8irAqjx2tY

24 parhaan ja 16 parhaan kierrokset:

http://www.oddsportal.com/beach-volleyball/europe/european-championship-women/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: