Suomalaisnuoret 17:nneksi U20 EM-hiekalla

Molemmat suomalaisparit sijoittuivat 17:nneksi Venäjän Anapassa pelattavissa beach volleyn alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa.

Jatkopelien ensimmäisellä kierroksella englantilaispari Holly Bentley / Ellie Austin oli niukasti 2-1 (21-18, 15-21, 15-11) Aliisa Vuorista ja Vilhelmiina Prihtiä parempi ja eteni turnauksessa 16 parhaan joukkoon.

– Viimeinen peli oli todella tiukka. Emme päässeet ensimmäisessä erässä heti mukaan peliin, mutta paransimme koko ajan. Toisessa erässä sitten johdettiin peliä alusta asti. Viimeinen erä oli tasainen, mutta lopussa pisteet menivät kuitenkin vastustajalle. Emme ole tyytyväisiä tulokseen, sillä mahdollisuus olisi ollut päästä paljon pidemmälle, jos olisimme pelanneet omalla tasollamme, Vuorinen harmitteli lauantain peliä.

Myös Vili Topion ja Valtter Pennasen EM-turnaus päättyi jatkopelien ensimmäiselle kierrokselle. Siinä kakkossijoitettu sveitsiläispari Piero Müller / Tim Blum vei tasaisen ottelun nimiinsä lukemin2-0 (21-19, 21-19).

– Pojat pelasivat ehjimmän pelinsä viimeisenä. Sideout-peli oli riittävällä tasolla, mutta torjunta-puolustuspelaamiseen olisi vaadittu hieman lisää tehoja. Ymmärrys yksittäisten suoritusten merkityksestä varmasti kasvoi turnauksen myötä, päävalmentaja Toni Vahela summasi.

Suomalaisnuorten kansainväliset pelit eivät kuitenkaan ole vielä tältä kesältä ohi. Edessä ovat vielä U18- ja U22 EM-kisat.

– Näistä pelaajista Vili ja Valtter pääsevät jatkamaan pelejään heinäkuun lopussa U22 EM-kisoissa Latvian Jurmalassa. Samoissa kisoissa Vilhelmiina pääsee mittaamaan tasoa Ida Sinisalon kanssa, Vahela suunnitteli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s