Lahti/Parkkinen voitti ja hävisi, sijoitus 17:s

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen taistelivat alkulohkosta jatkoon Varsovassa järjestettävässä FIVB:n World Tourin neljän tähden turnauksessa. Ratkaisupelissä kaatui seitsemänneksi sijoitettu australialaispari Mariafe Artacho / Taliqua Clancy 2-1 (21-14, 16-21, 15-10).

Suomalaiskaksikon turnaus päättyi kuitenkin jatkopelien ensimmäisellä kierroksella täpärään 1-2 (21-18, 17-21, 13-15) -tappioon kotiyleisönsä edessä pelanneita Kinga Kolosinskaa ja Katarzyna Kociolekia vastaan.

– Aamulla otettiin hieno taisteluvoitto Australiasta. Päivän toinen peli Puolaa vastaan oli tiukka ja voittokin oli täysin omissa käsissä, mutta lopussa kotijoukkue oli pari pistettä parempi. Nälkää jäi seuraaviin turnauksiin, Parkkinen tuumasi.

Lahti-Liukkosen ja Parkkisen saldoksi Puolasta muodostui kolme voittoa, kaksi tappiota, 320 rankingpistettä sekä 3 000 dollarin palkintorahat.

Kansainvälinen kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Sveitsin Gstaadissa FIVB:n viiden tähden turnauksella, johon Riikka Lehtosella ja Niina Ahtiaisella on suora pääsarjapaikka. Karsintojen kautta pääsarjapaikkaa hakevat Lahti-Liukkosen ja Parkkisen lisäksi Jyrki Nurminen ja Santeri Siren.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s