Biitsin MM: päivän helmi ja top 5

Biitsin MM-kisoissa pelattiin ensimmäisen päivän aikana 28 ottelua. Tässä kootusti päivän helmet:

  1. Brazilian Duel

Altavastaajat Elize Maia ja Taiana Lima nousivat 2-1 voittoon hienossa ottelussa toisella sivukentällä Barbaraa ja Fernandaa vastaan. Ensimmäinen erä 10-25 mutta sen jälkeen nähtiin kaksi hienoa taisteluerää ja voitot 21-16 ja 17-15.

2. Olympiavoittajien paluu

Ison määrän katsojia sivukentälle keräsivät myös Laura Ludwig ja Kira Walkenhorst jotka nut eivät vielä ihan täydessä kunnossa ole, mutta voittivat helposti marokkolaisvastustajansa, jotka muuten pelaavat pitkissä housuissa ja paita olkapäiden peitteenä Wienin helteessä.

3. Itävallan juhlat

Valtavassa metelissä ja isolla pääareenalla Itävalta juhli sekä miesten että naisten ottelun voittoa. Tosin naisten ottelu thaimaalaisia vastaan meni niin tiukaksi että myös heillä oli lopun tuoksinassa ottelupallo ennen Itävallan 2-1 voittoa. Doppler/Horst miehissä päästivät katsojat vähän vähemmällä jännityksellä. Clemens Doppler esitteli elämäänsä laajasti myös päivän Kronenzeitung-lehdessä.

4. Oheisohjelma

Oheisohjelma on vähintään yhtä tärkeää kuin pelit. Isolla alueella huikeaa on esimerkiksi ison pomppulinnan päälle korkealle nostettu verkko. Tällä kentällä voimistelijatyyppiset joukkueet pelaavat pommpien lentopallon tapaista peliä kumisemmalla pallolla viiden metrin korkeudesta pamahtaa välillä aika kivoja lyöntejä alaspäin.

5. Päivän pisin

Päivän pisimmän näytöksen järjestivät Tshekin naiset Kolocova/Klapilova voittamalla Venäjän Birlova/Makroguzovan 2-1 (27-29, 27-25, 15-10). Lohko on sama kuin Itävallan ja Thaimaan naisilla, jossa siinäkin peli meni 2-1, joten ainakin tässä nähdään erittäin tasaista kilpailua jatkopaikoista. Vaikka mukana MM-kilpailuissa on hieman eksoottisempiakin maita, missään nimessä itsestäänselviä pelejä ei ole paljon, ja harvinaisemmat maat tuovat mukavasti lisäväriä kisoihin.

www.beachvienna.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s