Beach volleyn MM-kisojen alkulohkot arvottu

Heinä-elokuun vaihteessa Wienissä, Itävallassa pelattavien beach volleyn MM-kisojen alkulohkot arvottiin lauantaina Kroatian Porecissa. Suomea kisoissa edustavat Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen.

Samaan alkulohkoon suomalaiskaksikon kanssa arvottiin tshekkiläiset Barbora Hermannová/Marketa Slukova, paraguaylaiset Gabriela Filippo/Erika Sofia Mongelos Bobadilla sekä costaricalaiset Natalia Alfaro/Karen Cope Charles.

– Tällä hetkellä meillä on infoa ainoastaan lohkon selkeästä suosikista eli Tshekistä. Mikko (Häyrinen) alkaa kaivaa tietoa kahdesta muusta parista. Kyllähän tuosta lohkosta jatkoon mennään, mutta eletään kuitenkin hetkessä, päävalmentaja Kai Liukkonen sanoo.

MM-kisoissa 48 paria on jaettu 12:een neljän joukkueen lohkoon. Kunkin alkulohkon kaksi parasta sekä kahdeksan parasta kolmosta sijoitetaan 32 joukkueen yhden tappion kaavioon. Kisat alkavat 28. heinäkuuta, mitaliottelut pelataan 6. elokuuta.

Kautta aikojen paras suomalaissaavutus beach volleyn MM-kisoista on Emilia ja Erika Nyströmin yhdeksäs sija Puolasta vuodelta 2013.

Lisätietoja: www.beachvienna.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s