Ojansivu Turkkiin

Iranilaisessa Shahrdari Urmiassa sekä Venäjällä Tuomas Sammelvuon valmentamassa Kuzbass Kemerovossa viime kaudella pelanneen Lelu Ojansivun uusi osoite löytyy Turkista, Afyon Belediye Yüntaşin riveistä.

– Turkki tuntui muutamasta vaihtoehdosta ylivoimaisesti parhaalta. Toisaalta oli parempi tehdä sopimus hyvissä ajoin, kun pidän Maailmanliigasta taukoa. Meillä on hyvät laiturit Kreikasta ja Moldovasta, muu joukkue koostuu paikallisista pelimiehistä. Tavoitteena on selviytyä pudotuspeleihin, itsellä pelata hyvä kausi ja pysyä ehjänä, Ojansivu sanailee.

Viime kaudella Afyon aloitti sarjan hyvin, mutta tahti hiipua venezuelalaishakkuri Kervin Piñeruan kuolemantapauksen jälkeen. Joukkue jäi pudotuspelien ulkopuolelle, mutta säilytti sarjapaikkansa voittamalla alemman loppusarjan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s