Moskovassa mukana kaksi suomalaisparia

Beach volleyn FIVB World Tour jatkuu Moskovassa kesäkuun alussa. Naisistamme tositoimiin pääsevät ensimmäistä kertaa yhdessä tällä kaudella pelaavat Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen sekä kaksinkertaiset nuorten arvokisamitalistit Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen.

Lehtosella ja Lahti-Liukkosella on paikka suoraan turnauksen pääsarjaan, Sinisalo ja Ahtiainen aloittavat urakkansa karsinnoista.

– Jos viime kaudelle valmistautumisaika oli suhteellisen lyhyt, on tänä vuonna sitä ollut monin kerroin enemmän – ”Feels like never-ending preparation”, joten aika paljon kutkuttaa jo pelaaminen. Moskovassa on jaossa tärkeitä pisteitä, mutta tärkeää on myös nauttia jokaisesta matsista, Lehtonen puntaroi.

Vuosi sitten Moskovan Lehtonen ja Lahti-Liukkonen sijoittuivat Moskovan Grand Slam -turnauksessa yhdeksänneksi. Sinisalon ja Ahtiaisen avausvastustaja keskiviikon karsintaturnauksen selviää vasta pelipäivän aamuna. Kaksikon tavoite on kuitenkin selkeä.

– Pääsarjapaikkaa haetaan, se olisi kova juttu. Karsinnassakin on kovia pareja, mutta omalla hyvällä pelillä kaikki on mahdollista, suomalaispari uskoo.

Moskovan turnaus on viimeinen mahdollisuus kartuttaa pistetiliä heinä-elokuun vaihteessa Wienissä pelattaviin MM-kisoihin. Suomalaisista vahvimmin MM-paikassa ovat kiinni Lehtonen ja Lahti-Liukkonen. MM-kisojen 48 nais- ja miesparinparin osanottajalista julkaistaan tiistaina 6. kesäkuuta.

Moskovan turnauksen otteluohjelma ja tulokset

http://worldtour.2017.fivb.com/en/wmos2017/women/results/qualifications

FIVB:n Youtube -kanava näyttää ottelut suorina nettilähetyksinä lauantain välieristä eteenpäin

https://www.youtube.com/user/videoFIVB/videos?view=2&shelf_id=84&live_view=502&sort=dd

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s