Slovenia-Saksa avasi MM-pudotuspelit odotetulla lopputuloksella

Miesten MM-pudotuspelit ovat alkaneet.

Ljubljanassa oli heti täysi huuto päällä, kun vastakkain olivat kotijoukkue Slovenia ja Saksa. Slovenia voitti alkulohkossa jo kamppailun 3-0. Tällä kertaa meni tiukemmaksi, kun pelattiin jatkopaikasta. Slovenia vei lopulta jatkopaikan äänekkäissä juhlissa lukemin 3-1.

https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/men-world-championship-2022/schedule/13491/

SLO
Vincic 1
Urnaut 12
Kozamernik 5
Stern 16
Cebulj 19 ->Mozic 2
Pajenk 5
(Kovacic)

valm. Cretu

GER
Kampa 1 -> Zimmermann 1
Reichert 2 -> Schott 3
Krage 5
Weber 17
Karlitzek 14
Krick 13
(Zenger)

valm. Winiarski

  1. erä: Saksa aloitti 6-3 johdolla, mutta pienen tasaisen hetken jälkeen Slovenia oli jo 15-10 edellä, loppulukemat 25-18. Hakkuri Tocek Stern ilakoi Slovenialle kuusi pistettä, mutta Linus Weber vastapuolella ei jäänyt tätä heikommaksi.
  2. erä: Alku oli tasainen mutta pikku hiljaa Slovenia keräsi eroa ja vei erän 25-19. Klemen Cebulj keräsi tilastopisteitään ja nousi Soovenian ykköstekijäksi, ja Tine Urnaut heräili peliin tarpeen mukaan
  3. erä: Erä eteni tasaisena pitkään mutta viidentoista pisteen jälkeen Saksa nappasi parin pisteen johtoaseman, joka tiukassa taistelussa kesti aina tilanteeseen 23-21, ennen kuin Saksa otti loputkin pisteet aika helposti ja vei erän 25-21. Saksan keskipelaajat Tobias Krick (10) ja Florian Krage (5) olivat tähän mennessä tehneet yhtensä 15 pistettä, kun Alen Pajenkin ja Jan Kozamerinikin saldo oli 2+2=4
  4. erä: Kun Saksa aloitti tämänkin erän hyvin, reagoi parillakin vaihdolla: Gregor Ropret passaammaan ja Rob Mozic korvasi yp:nä Cebuljin. Saksan niukka johto vaihtui jo ennen kymmentä pistettä Slovenian eduksi. Slovenia oli jo karkaamassa 14-10, mutta Saksa pani vielä kerran kaiken peliin. 21-19 tilanteesta alkaen mentiin kahden kolmen pisteen erolla, kunnes Weberin ässällä Saksa tuli vielä pisteen päähän 23-22. Sen jälkeen Slovenia kuitenkin sai loput pisteet ja vei pelin 3-1.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: