Italia-Kuuba todella tiukka neljännesvälierä MM-kisoissa

Toinen kahdeksasta neljännesvälierästä, Italia-Kuuba, miesten MM-kisoissa Ljubljanassa oli varsinainen jännitysnäytelmä. Kuuba näytti vahvaa syöttö- ja hyökkäyspeliään melkein loppuun asti. Italian paremmuus tuli näkyviin vasta neljännen erän loppupuolella.

https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/men-world-championship-2022/schedule/13492/#boxscore

https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/men-world-championship-2022/

ITA
Giannelli 3 -> Sbertoli
Michieletto 9
Russo 8
Romano 16
Lavia 11
Galassi 3 -> Anzani 5
(Balaso)

All. De Giorgi

CUB
Goide 2
Yant 11
Osoria 5
Herrera 23
Mergarejo 5 -> Miguel Lopez 3
Simon 11
(Garcia)

Valm. Cossigny

  1. erä: Kuuba tasoitti ensin 8-8:aan, ja meni jopa johtoonkin aina 14-12, mutta 15-15 -tilanteesta suosikki lähti karkumatkalle erässä ja voitti 25-21. Italian passari Simone Giannelli pyörittää tasaisesti peliä. Sen sijaan Kuuban pisteet ovat eniten vasenkätisen hakkurin Jesus Herreran varassa viiden pisteen arvoisesti. Kuuballe mahtui erään hälyttävän monta helppoa virhettä.
  2. erä: Kuuba aloitti toisenkin erän hyvin ja johti jo 10-7 ja 12-8, jolloin Italia käytti jo toisen aikalisänsä. 17-17:ssa Italia tuli tasoihin, mutta Kuuba jatkoi hyvää peliään ja olikin nopeasti taas 23-19 edellä. Miguel Lopez tuli korvaamaan Megarejon yleispelaajana, ja Kuuba vei erän 25-21. Erän hyökkäyspisteet Kuuballe 14-9 ja Italia vaihtoi passariksi Sbertolin vaisusti esiintyneen Giannellin tilalle.
  3. erä: Italian valmentaja De Giorgi toivoi parempaa torjunta-puolustusta ja sai sitä etenkin kentän osalta libero Balasolta. Giannelli palasi passariksi. Piste-pisteeltä edettiin varsin tasoissa, mutta torjuntapisteitäkin alkoi tulla Italialle, ja samalla taas virheitä Kuuban hyökkäykselle. 11-11:sta peli repesi Italian suuntaan hetkeksi, mutta vielä vaan Kuuba tuli takaisin taisteluun. Vasta jatkopallo 26-24 ratkaisi erän Italialle.
  4. erä: Tasapäin mentiin puoliväliin, mutta lopulta Kuuban hyökkäyspeli mureni sen verran, että Italia karkasi 25-18 voittoon.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: