Challenge Cup M: Tiikereille mukavampi kaavion puoli

Challenge Cup 2023 käynnistyy 11. lokakuuta. Kokkolan Tiikerit oli sijoitettuna joukkueena 32 parhaan kierroksella ja vastustajaksi arvottiin slovenialainen Murska Sobota.

Sijoitetut joukkueet siis saavat kotipelin jälkimmäisenä avauskierroksella eli näkyvät alla olevassa taulukossa vierasjoukkueina.

Kaikkiaan kilpailussa on 30 joukkuetta ja nämä joukkueet pelaavat ilman lisäyksiä muista cupeista sarjan loppuun.

Kaavion alapuoli = oikea puoli kuvassa, numerot 17-32 näyttää helpommalta osiolta kuin 1-16, joten sikäli arpaonni suosi Tiikereitä. Kokkolalaisten seuraava mahdollinen vastustaja on kuitenkin Steaua Bukarest, sillä seuraavalla kierroksella vastassa on sijoitettuja joukkueita rankingin paremmista maista.

Erikoisuutena on se että Länsi-Euroopan alueen sekä Balkanin alueen cup-voittajat liittyvät joukkoon tähän ensimmäiselle kierrokselle niiden selvittyä.

Akaa-Volley oli suoraan sijoitettuna toiselle kierrokselle. Se kohtaa siellä voittajan otteluparista AJ Fonte Bastardo (POR) – WEVZA (Länsi-Euroopan liitton mestari) 8.-10.11. ja 15.-17.11.

https://www.cev.eu/club/volleyball-challenge-cup/men/

Voittajan palkinto sekä miehissä että naisissa on 50.000 euroa, kakkosen 30.000 euroa, välierien häviäjien 15.000 euroa ja puolivälierien häviäjien 10.000 euroa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: