VNL W: Brasilia löi Turkin kotikentällään

Panokset kovenee naisten Kansojen liigassa. Brasilia toi kotikentälleen vahvemman joukkueen, mukana ovat Gabi ja Rosamaria, vaikka he eivät olleetkaan pääroolissa viikon huippuottelussa, kun Brasilia käänsi tiukan pelin Turkkia vastaan voitokseen 3-1.

https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/vnl-2022/

Myös Italia on saanut nyt joukkueeseensa esimerkiksi Egonun ja Chirichellan. Serbia jatkaa enemmän kakkospelaajillaan, ja Italia voitti 3-1.

VNL on jakautunut kahteen kerrokseen: Lentis.netin ennakoimat kahdeksan maata ovat viemässä finaalipaikkoja, lisänä Puola sekoittamassa pakkaa. Seitsemän alemman kastin joukkuetta ovat enemmän tai vähemmän hakemassa lisää kokemusta. Näistä Saksa on ollut kovimmassa vedossa uuden valmentajansa Vital Heynenin johdolla. Esimerkiksi Avital Selingerin Hollantia vastaan ei ollut mitään epäselvyyttä voittajasta.

https://www.flashscore.fi/lentopallo/maailma/nations-league-naiset/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: