CHL M: Kedzierzyn-Kozle ja Trentino taas finaalissa, hurja italialainen välierätaistelu

Vaikka pelaajat ovat rivissä vaihtuneet, Mestareiden liigan finaalissa kohtaavat samat seurat kuin viime vuonna. Kedzierzyn-Kozle ja Trentino varmistivat paikkansa Ljubljanan huipennuksessa 22. toukokuuta, kun puolalaiset ja italialaiset selvittivät välinsä välierien toisissa osaotteluissa.

Näin Trentino pääsee haastamaan viimevuotisen voittajan isokorvaisesta pokaalista heti uudelleen.

https://www-old.cev.eu/Competition-Area/CompetitionView.aspx?ID=1316

Puolalaisten välieräpeli ratkesi jo kahteen erään, ja sen jälkeen taisteltiin kolmen erän verran kunniasta. Peli päättyi 3-2, ja vieraiden eli Jastrzebski Wegielin Eemi Tervaportti sai pelata pelin loppupuolen. Finaalipaikkaa ei kuitenkaan tullut.

Tilasto

Trentossa taisteltiin jälleen pidempään, kuten avausosaottelu Umbriassa antoi jo viitteitä. Trentino lähti peliin 3-2 voiton turvin.

Jälleen edettiin viiteen erään, ja ratkaisu vei siitä tietysti aina kultaiseen erään asti. Trentinon kotivoitto tuli lopulta lukemin 17-15 ja näin jälleen niukasti taas pohjoisitalialaisten finaalipaikka.

Alessandro Michieletto, 20, paransi pelin edetessä, ja oli lopulta pelin joko – tai -ratkaisija.

Sitä mukaa kun Trentinon viiden pisteen erän alussa hankkima johto kultaisessa erässä hupeni, Perugian Wilfredo Leon sai osumia kotijoukkueen yläkäsiin tai järjettömän syöttöpommin, jolla tasoitti pelin 13-13:een.

Marko Podrascanin ja Srecko Lisinac olivat kuitenkin Trentinon keskipelaajina paremmin esillä kuin Perugian pelurit, ja lopussa suuressa roolissa myös. Riccardo Sbertoli (TRN) on noussut Simone Giannellin (PER) varjosta Italian johtavaksi passariksi.

Vaikka vielä Matey Kaziyski joutui jättämään kentän ja Daniele Lavia siirtyi hakkurin paikalta yleispelaajaksi, Trentinon peli ei tästä häiriintynyt.

Giannelli vaihtoi täksi kaudeksi pelipaikan kasvattajaseuransa Trentinon väreistä Perugiaan. Vielä viime syksyn voittoisassa EM-finaalissa Giannellin pelipaikka oli selviö.

Toisaalta esimerkiksi Perugian libero Massimo Colaci oli taas ilmiömäinen varsinaisen pelin loppupuolella.

Tilasto

https://www.livetulokset.com/lentopallo/eurooppa/mestarien-liiga/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: