Stuttgartille Saksan cup-mestaruus

LENTOPALLOLIITON TIEDOTE:

Roosa Koskelo juhli Saksan lentopallon cup-mestaruutta Wiesbadenissa, kun Stuttgart esiintyi suorastaan murskaavasti lyöden finaalissa Dresdenin 3-0 (25-17, 25-15, 25-15). Koskelo on nyt kolmen eri maan cupmestari: Suomen (2012, 2014, 2015), Slovenian (2017, 2018) sekä Saksan (2022).

Naisten cupfinaali siirrettiin kertaalleen, eikä sitä pelattu perinteisenä Mannheimin megatapahtumana.

– Olimme ehkä vähän ärsytetyssä tilassa tämän cupin osalta. Odottaminen on ollut aika raskastakin tämän kauden toisen päätapahtuman osalta. Aika erilainen cupkokemushan tämä oli, kun ei pelattu Mannheimissa 12 000 katsojan edessä, kuten alunperin piti. Nyt katsojia oli 1128 Wiesbadenissa, joista suurin osa oli onneksi meidän faneja, Koskelo puhisi. 

– Oli yllätys, että peli oli noin selvä. Olimme parempia ihan kaikilla osa-alueilla. Jopa itsellä oli kentällä välillä sellaisia ”VAU-hetkiä”, miten hyvin me pelaamme. Itsellä oli ihan ”turistiolo”, kun töitä ei tullut oikeastaan laisinkaan. Eipä sillä ole mitään merkitystä, kun muuten peli kulkee noin hyvin. En muista, että olisimme näin hyvin pelanneet tällä kaudella aiemmin.

30-vuotias Koskelo pelaa Stuttgartissa nyt neljättä kautta. Tänä aikana palkintokaappiin on tullut tämän cupmestaruuden lisäksi Saksan mestaruus sekä hopea sekä kaksi Saksan cuphopeaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: