Niklas Breilin Belgian lentopallocupin mestariksi

Niklas Breilin voitti joukkueensa VDK Gentin kanssa sunnuntaina Belgian lentopallon miesten cupmestaruuden. Gent löi Anwerpenissä pelatussa finaalissa Lindemans Aalstin 3-1 (21-25, 25-23, 25-23, 25-14).

Breilin nosti pelissä kahta vastaanottoa lukuunottamatta kaikki (17/19) passari Tim Degruyterille ”kuppiin”.

Tilasto

– Sanotaanko näin, että meillä kävi vähän tuuria mutta eikö se niin ole että tuuri pitää myös ansaita? Tänään olimme kyllä parempi joukkueena ja se oli varmasti myös yksi iso tekijä, miksi voittimme. Yksi hienoimmista tapahtumista missä olen ollut mukana, ”Nikke” hehkutti matkalla 

Ottelun olennainen käänne tapahtui toisessa erässä, jossa Gent käänsi pelin 15-18 -numeroista avauserän hävittyään edukseen 25-23. Myös kolmannessa erässä se nousi komeasti 15-19 -tappiolta erävoittoon ja neljäs erä oli jo Gentin selkeää hallintaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: