VNL: Kesän koko alkupelien ohjelma julki

Lentopallofanilla ei ole tylsää hetkeä alkukesästä kun Kansojen liigaa pelataan vuoroviikoin naisten ja miesten voimin lähes yötä päivää toukokuun lopusta heinäkuun toiselle viikolle asti.

Kumpaankin kilpailuun osallistuu 16 maailman parasta maata.

https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/vnl-2022/schedule/

Alkusarjan jälkeen pelataan heinäkuun puolivälissä vielä julkaisemattomissa paikoissa kilpailujen kahdeksan parhaan pudotuspelit.

Naiset aloittavat pelit 31. toukokuuta Turkissa ja USA:ssa. Kaikkiaan molemmat sukupuolet pelaavat kolme turnausviikkoa, aina kahta eri poolia kerrallaan.

Otteluita pelataan varsin mielenkiintoisesti epätasainen määrä siten että ihan kaikki 16 maata eivät alkusarjan aikana kohtaa toisiaan, ja jotkut maat kohtaavat toisensa useamman kerran.

https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/vnl-2022/news/volleyball-world-announces-host-cities-for-2022-volleyball-nations-league

Alkusarjan aikana jokainen maa pelaa yhteensä 12 ottelua eli jokaisessa turnauksessa on mukana kahdeksan maata, mutta jokaisella maalla on vain neljä ottelua ja turnauksen aikana yhdestä kahteen välipäivää.

Kaikki pelit näkyvät kertamaksulla tai kuukausimaksulla Volleyball.world -nettikanavalta. MM-kisoihin valmistautuvilta mailta onkin mielenkiintoista nähdä, millaisilla rostereilla kukin on mukana.

https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/vnl-2022/

Kiirettä katselijan arkeen tuo samaan aikaan touko-kesäkuussa pelattavat Eurooopan liigat, joiden ohjelmat suurelta osin ovat jo selvillä. Vain joidenkin maiden, kuten esimerkiksi Suomen pelipaikkakuntia miesten hopeisessa liigassa ei ole kuitenkaan vielä julkaistu.

https://www.cev.eu/national-team/european-league/

https://www.cev.eu/national-team/european-league/european-silver-league/men/#league-round

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: