CHL M: Kerminen törmäili polvensa rikki merkityksettömässä Ankara-pelissä

Lauri Kerminen raapi polvensa pahasti verille pelin loppuhetkillä digitaaliseen mainostauluun päälle kaatuessaan, mutta Dinamo Moskova taisteli 3-0 voiton Ziraat Bankasi Ankarasta.

Tämä tiesi samalla turkkilaisjoukkueen putoamista jatkopeleistä Mestareiden liigan B-lohkon kärkikamppailun päätteeksi. Dinamo Moskovan lohkovoitto oli ratkennut jo aiemmin.
https://www-old.cev.eu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=46038&ID=1316

Kerminen palkittiin ottelun MVP:nä palkintolautasella samalla kun häntä avustettiin molemmilta puolelta tukien ulos pelisalista eli polvi saattoi ottaa vakavampaakin osumaa, tosin libero lähti matkaan iloisella ilmeella, kun joukkueen kapteeni kiidätti lautasen Kermisen tuuletettavaksi.

Toinen suomalaisjoukkue, Tuomas Sammelvuon valmentama Zenit Pietari on myös vahvasti matkalla jatkoon, mutta se pelaa muista poiketen ratkaisupelinsä D-lohkossa vasta torstaina 17. helmikuuta. Keskiviikkona pietarilaiset pelaavat jo kertaalleen RV Berliinin joukkuetta vastaan, mutta jatkaja tästä lohkosta, tai mahdollisesti molemmat näistä kahdesta, ratkeavat vasta päätöspelissä.
https://www-old.cev.eu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=46062&ID=1316

A-lohkossa Eemi Tervaportin Jastrzebski Wegiel menee ainoana jatkoon, ja se oli ratkennut jo aiemmissa lohkopeleissä. Viimeisessä pelissä puolalaisjoukkue kohtasi Frierchshafenin.
https://www-old.cev.eu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=46026&ID=1316&CID=7840&PID=2254

Kaikki muut ratkaisevat pelit jatkopaikkojen suhteen pelataan keskiviikkona illalla. Voiton tarvitsee esimerkiksi Trentino E-lohkossa, mutta se onkin todennäköinen ranskalaisesta Cannes’sta.

Selkä seinää vasten saattaa vielä olla Kedzierzyn-Kozle Italiassa Lube Civitanovan vieraana C-lohkossa. A-lohkon Roeselare voi nimittäin ohittaa sen vielä kakkosten vertailussa kahdella voitolla bulgarialaisjoukkue Hebarista.

Muuten kahdeksan parhaan puolivälieriin etenevät joukkueet alkavat olla selvillä.

https://www.livetulokset.com/sarjataulukko/dU61IQnC/EZimMSB4/#table/overall

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: