CHL W: Monzan tie jatkoon ohdakkeinen, LP Salo teki historiaa

Vero Volley Monza menetti hyvän otteensa Vakifbankia vastaan Mestarien liigan B-lohkon ottelussa. Näin sille ei välttämättä riitä jatkopaikkaan voitto Salossa 15. helmikuuta lohkon kakkossijojen vertailussa.

Tilanne on tiukka ja sitä sekoittavat entisestään koronasta johtuvat luovutusvoitot eri lohkoissa.

Ottelutilasto

B-lohkon toisessa ottelussa LP Salo voitti Mulhousen tehden suomalaista lentopallohistoriaa juhlimalla ensimmäistä naisten Mestarien liigan lohkovaiheen otteluvoittoa.

Ottelutilasto:
https://www-old.cev.eu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=46466

A-lohkossa Kaliningrad haki vierasvoiton Dneprin taistelevasta joukkueesta. Ottelu venäläis- ja ukrainalaisjoukkueen kesken pelattiin ”puolueettomalla maaperällä” Istanbulissa.

Rzeszow voitti viikon aiemmassa pelissä Dresdenin 3-0. Näin puolalaiset ovat vahvasti menossa ykkösenä lohkosta jatkoon ja Kaliningrad on lähellä parhaiden lohkokakkosten paikkaa.

Venäläisjoukkueen täytyy kuitenkin viimeisessä kotiottelussaan kaataa vielä Rzeszow, joten huippuhetkiä on tässä pelissä Kaliningradissa luvassa, kun Malwina Smarzek venäläisten riveissä ottaa mittaa puolalaisjoukkueesta.

C-lohkossa Dinamo Moskova joutui luovuttamaan ottelun nollakerholaiselle Dukla Liberecille. Näin tästä lohkosta näyttäisi menevän jatkoon ainoastaan Novara. Vaikka THY Istanbul nyt voitti kotonaan Novaran 3-1, sen voitot ja pisteet eivät millään tule riittämään jatkopaikkaan.

D-lohkossa Fenerbahce ja Dinamo Kazan pelaavat ottelunsa myöhemmin eli 11. helmikuuta, ja heillä pistetilanne on jo muutenkin vahva.

E-lohkossa Conegliano ja Chemik Police voittivat helposti ottelunsa ja ovat samoin etenemässä jatkopeleihin.

Ottelut ja sarjatilanteet:

https://championsleague.cev.eu/en/women/#4th-round

Sarjataulukko ja lohkokakkosten vertailu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: