Sammelvuon Zenitille kotitappio 0-3: Grebennikov yp:nä, Urnaut liberona

Zenit Pietari ja Tuomas Sammelvuo joutuivat erikoisen ratkaisun eteen Mestareiden liigan ottelussa serbialaista Novi Sadia vastaan.

Ranskan maajoukkueliberoa Jenia Grebennikov nähtiin poikkeuksellisesti yleispelaajana, tosin passit ja pisteet jäivät vähiin. Samalla Novi Sad vei alkuun peliä miten tahtoi.

Liberona pelasi huikean uran mies mutta tietysti normaalisti yleispelaaja, Tine Urnaut.

Tilanne viittaa siihen, että 33-vuotiaalla Slovenian maajoukkuejyrällä oli jotain ongelmaa, joka esti hyökkäyspelin.

Laitamiesten vähyys johti sitten erikoiseen ratkaisuun.

Poissa Zenitin kokoonpanosta kokonaan olivat normaali hakkuri Victor Poletaev ja yleispelaaja Egor Kliuka, molemmat maajoukkuemiehiä.

Peli ainakin oli aluksi sekaisin jopa D-lohkon hännänhuippua vastaan. Novi Sad takoi paljolti Zenitin virheillä avauserän itselleen pikavauhtia 15-25. Toinen erä oli jo pitkään tiukka, mutta senkin vieraat veivät lopussa 21-25.

Grebennikov kutospaikan puolustajana liberona olleen Urnautin rinnalla ei oikein toiminut puolustuskaksikkona.

Passarinkin peli meni oudosta tilanteesta sekaisin ja Jgor Kobzar vaihtui nopeasti Igor Kolodinskyyn ja peli alkoi kulkea vähän paremmin, etenkin hakkuri Ivan Podrebinkin kanssa.

Näin se vain voi käydä maajoukkuetähdillekin joskus. Normaalikokoonpanolla Zenit vei aiemmin kaudella Novi Sadin vieraana pelin puhtaasti 3-0.

Kobzar palasi nopeasti paikalleen ja hoiti sitten paljon paremmin pelin loppuun. Novi Sad vei kuitenkin kolmannenkin erän 21-25.

Zenitille pistemenetys oli ensimmäinen, joten kaikki lohkon jatkamisen suhteen ratkaistaan kuitenkin vasta peleissä Berliinin kanssa. Ne ovat koronasyistä siirretty pelattavaksi helmikuulla peräkkäisinä päivinä pietarilaisten kotikentällä 16.-17. helmikuuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: