VNL:n kisajärjestelyt selvillä

Kesän kisajärjestelyt naisten ja miesten Kansojen liigaan on julkaistu alkulohkojen osalta.

Vuoroviikkoina pelaavat miehet ja naiset kesä-heinäkuussa. ”Euroopan” turnaukset ovat naisten osalta Ankarassa ja miesten Sofiassa joten eivät ihan helpoimmasta päästä kisaturistin kannalta.

https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/vnl-2022/news/volleyball-world-announces-host-cities-for-2022-volleyball-nations-league

Finaalien järjestäjät ovat vielä haussa. Pelijärjestelmä on myös jotakuinkin mielenkiintoinen. Alkusarjoissa ei pelata tasamäärää kierroksia eli jokaisella on vain 12 ottelua, kun joukkueita on 16. Kaikki eivät siis enää kohtaa kaikkia.

Jokainen joukkue pelaa kolmessa turnauksessa, neljä ottelua kussakin. Väliviikolla käydään kotona kääntymässä ja taas jatketaan seuraavalle puolelle maailmaa. Kuusipäiväisissä turnauksissa pelataan siis 16 ottelua.

https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/vnl-2022/news/new-volleyball-nations-league-format-announced

VNL-POOLS-MENS_16x9
VNL-POOLS-WOMENS_16x9
Alkusarjojen pelipaikat ja joukkueet.

Volleyball.tv toki näyttää kaikki pelit maksua vastaan ja seuraaminen onnistuu sen puoleen hyvin, että yhtäaikaiset pelipaikat ovat eri aikavyöhykkeillä joten päällekkäisiä pelejä ei ole.

Lopputurnauksiin etenee kahdeksan joukkuetta ja siellä pelataan yksinkertaisesti puolivälierät, välierät ja mitaliottelut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: