Euroopan Mestareiden liigaan karsinnat käynnissä

Karsintakierrokset lohkovaiheeseen ovat käynnissä Euroopan mestareiden liigassa. Suomalaisväriäkin on ensimmäisellä karsintakierroksella tuomarilistalla, ja myöhemmin myös pelaajina niin ulkomaisissa kuin kotimaisissa joukkueissa.

Naisissa on syyskuun lopusa menossa kaksi otteluparia ja miehissä yksi. Enemmän joukkueita on mukana seuraavalla kierroksella.

VaLePa pelaa 6.10. ja 13.10. hollantilaista Apeldoornia vastaan. Pelit tulevat kovin äkkiä ajatellen juuri loukkaantunutta hakkuria Jerome Crossia, jonka nilkkavamma pitää hetken sivussa. Valmentaja Janne Kangaskokon mukaan asiassa edetään päivä kerrallaan eikä tilanne ole ihan mahdottoman paha.

Samaisella lokakuun alun kierroksella pelaa myös Benfica Lissabon eli VaLePan viime kauden hakkuri Aaro Nikula on heti nähtävissä tosi toimissa. Pelit näkyvät eurovolley.tv:n lisäksi satunnaisesti Youtubessa.

https://championsleague.cev.eu/en/women/#early-rds

https://www.cev.eu/game-hub

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: