Suomen avunanto mahdollisti Venäjän ja Ukrainan kohtaamisen

Suomen 3-2 voitto Turkista ei vaikuttanut Suomen lohkosijoitukseen neljäntenä, mutta siihen se vaikutti, että Turkin kolmossija käytännössä varmistui samalla kun Suomi voitti toisen erän, eikä viidennen erän voitolla enää ollut merkitystä sarjasijoituksiin.

Suomi auttoi näin Venäjää sijoittumaan kakkoseksi Turkin edelle.

Vaikka Turkki olisi viimeisen erän voittanut, Venäjän ja Turkin saldot Tampereelta olisivat olleet identtiset voittojen, sarjapisteiden ja eräsuhteiden osin. Venäjän ylivoimainen eräpistesuhde olisi kuitenkin pitänyt sen kakkosena.

https://www-old.cev.eu/Competition-Area/CompetitionStandings.aspx?ID=1247

Suomen yhteishengen mukainen avunanto sopi varmasti Venäjälle, sillä Ukraina on kuitenkin kevyempi vastus kuin Serbia. Siitä huolimatta että Ugis Krastinsin valmentama Ukraina esiintyi kyllä todella hyvin Belgiaa vastaan lohko-ottelussaan Krakovassa.

Venäjän ja Ukrainan on näemmä mahdollista kohdata lentopallossa, vaikka sotatilassa keskenään olevien maiden kohtaamista on monella urheilunäyttämöllä vältelty, kuten esimerkiksi jalkapallon EM-kisoissa ja karsinnoissa heitä ei ole päästetty samoihin lohkoihin.

Sarjataulukot

Neljännesvälieräparit Gdanskissa:

11.9.

Venäjä (C2) – Ukraina (A3) klo 18.30

Puola (A1) – Suomi (C4) klo 21.30

12.9.

Hollanti (C1)- Portugali (A4)18.30

Serbia (A2)- Turkki (C3) 21.30

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: