FIN W: Suomi kokemattomilla liberoilla EM-karsintaan

Sekä Roosa Koskelo että Tiiamari Sievänen puuttuvat kokoonpanosta kun Suomi matkustaa Montenegroon ja Slovakiaan naisten EM-karsintaan.

Suomen kisapaikan tulisi kuitenkin olla selviö, sillä kaikista lohkoista kaksi parasta saa paikan syksyn EM-kisoihin.

Kummallakaan joukkueen mukana olevista liberoista ei ole aiempaa naisten maajoukkuekokemusta. Netta Laaksonen ja Laura Penttilä ovat siis melkoiset yllätysnimet kun Suomi taistelee kisapaikasta, toivottavasti Slovakian kanssa ja muut maat ovat vastaantulijoita.

Muilta osin Suomen joukkue on vahva ja liikkeellä ovat käytännössä parhaat pelaajat. Keskipelaajaosastolta puuttuvat Michaela Madsen ja Roosa Laakkonen, mutta Anna Czakan ja Daniela Öhman ovat käytännössä yhtä hyviä valintoja, Nea Haatainen vähän kokemattomampi. Tässä riskinä on jonkun kolmikosta putoaminen kokoonpanosta ja ollaan kahden keskarin varassa.

Passari- ja yleispelaajaosasto on onneksi normaalissa kuosissa ja vaihtoehtoja riittää erilaisille pelityyleille. Suomi on siis kuitenkin suosikki kisapaikan suhteen. Kakkoseksi jääminenkään ei vielä ole katastrofi, sillä siitäkin pääsee kisoihin.

Parhaassa tapauksessa karsinnan päättyessä 15.5. Slovakian Nitrassa sekä Suomi että Slovakia ovat keskinäisessä kohtaamisessaan jo varmistaneet kisapaikan.

https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/kolmas-kerta-sanoo-toden-naisten-lentopallon-em-karsinnoissa.html

www.eurovolley.tv

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: