POL M: Jastrzebski Wegiel mestariksi

Eemi Tervaportti oli Jastrzebski Wegielin mukana voittamassa Puolan mestaruutta. Tervaportti sai lisättyä Suomen, Belgian ja Kreikan mestaruuksien jatkeeksi erittäin arvostetun Puolan mestaruuden. Tervaportin joukkue otti sensaatiomaisen voiton lyömällä jo Mestarien liigan vappupäivän finaaliinkin yltäneen suursuoskin Zaksa Kedzierzyn-Kozlen otteluvoitoin 2-0. Toinen finaali päättyi kotikentällä 3-1 (22-25, 25-19, 27-25, 25-23).

https://www.volleyball.world/en/story/jastrzebski-wegiel-back-on-top-in-poland?id=92546

– Kyllähän tämä tällaisen ”kohtalaisen erikoisen” kauden jälkeen kiva päätös oli. Kaikenlaista on kauteen mahtunut. Eihän kukaan uskonut, että meillä olisi finaaleissa mitään mahdollisuuksia. Toisin kävi. Nyt pikku happi ja Suomeen. Katseet kesään, mutta ei ihan seuraavaan pariin päivään, Tervaportti virnisteli mestaruusjuhlien juuri käynnistyttyä.

Tervaportti pelasi alkukaudesta puoliksi Saksan maajoukkuepassarin Lukas Kampan kanssa, mutta päävalmentajavaihdoksen jälkeen Kampa sai passivastuun harteilleen käytännössä yksin.

– Loppupelissä oma peliaika jäi loppukaudesta vähemmälle, mutta ei se mestaruutta himmennä. Kovasti on toitä tehty tämän eteen ja alkukaudesta tuli pelattua paljon. Joillekin asioille ei vain voi mitään. Lukas pelasi aivan järkyttävän hienosti nämä finaalit, Tervaportti tiivisti.

Lentopalloliitto

www.plusliga.pl

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: