FIN M: Ei taaskaan, Hurrikaani

Vantaa Ducks vastasi puolivälierien yllätyksestä kaatamalla Hurrikaani Loimaan kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa vieraskentällä lukemin 3-1.

Ducksin varma pelaaminen, Joonas Jokelan huippupeli hakkurina siivitettynä Tommy Carmodyn keskiverkkohallinnalla vei ansaitusti joukkueen välieriin, missä vastaan asettuu Savo Volley. Savolaiset pudottivat PerPon paljon helpommin voitoin 2-0.

Toinen välieräpari on VaLePa-Tiikerit. Molemmat voittivat puolivälieräsarjansa 2-0. VaLePa pääsi helpohkosti eteenpäin. Tiikereiden jättipitkä venyminen riitti toisessa ottelussa 3-2 kotivoittoon Akaa-Volleysta sen jälkeen kun akaalaiset jo ehtivät johtaa ottelua 2-0.

Hurrikaanin sulaminen kauden viimeisillä hetkillä on tapahtunut monesti: joukkue on hävinnyt liigafinaalit kuusi kertaa ja Suomen cupin finaalin kolmesti. Tällä kertaa sulaminen tapahtui jo puolivälierävaiheessa.

https://www.mestaruusliiga.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: