CHL M: Berliini vei viimeisen pudotuspelipaikan, Modena selvisi pälkähästä jatkoon vaivaisten eräpisteiden turvin

Miehet pelipäivä 6/6

Korkeampaa lentopallomatematiikkaa tarvittiin viimeisten jatkajien selvittämiseksi miesten mestareiden liigassa. Modena kävi melkoisen lähellä putoamista, mutta Verva Varsovan viidennen erän tappio Kemerovolle lukemin 5-15 tarkoitti lopulta sitä, että Modena vei lohkovoiton pikkupisteiden turvin. Varsova olisi viimeisestä erästä tarvinnut lukemat 9-15 eli neljä pistettä enemmän lohkon voittamiseksi.

Samalla Varsova putosi koko kilpailusta. Varsovan tai Modenan, kummankaan eräsuhde ei olisi riittänyt lohkokakkosten vertailussa Berliiniä vastaan. Uskoivatko puolalaiset sitten 2-3 tuloksen jo varmistaneen jatkopaikan heille ja viidennen erän siksi luiskahtaneen käsistä noin pahasti – mene ja tiedä, ainakin monessa paikassa (esimerkiksi volleyball.it -sivusto) kahden erävoiton uskottiin jo riittävän Varsovan jatkopaikkaan.

https://www.cev.eu/Competition-Area/CompetitionStandings.aspx?ID=1259

Puolivälieriin jatkajat. Arvonta perjantaina klo 13:
https://www.cev.eu/News.aspx?NewsID=31662&ID=5

Kedzierzyn-Kozle POL
Belchatow POL

Sir Sicoma Monini Perugia ITA
Cucine Lube Civitanova ITA

Zenit Kazan RUS
Berlin Recycling Volleys GER

Leo Shoes Modena ITA

Trentino Itas ITA

Lohkotilanteet, lopussa toiseksi sijoittuneiden ranking.

Lohko D Modena
Jo pudonneet Roeselare ja Kemerovo todellakin hämmensivät jatkajien listaa. Roeselare nimittäin löi ensin Modenan 3-0. Iltaottelussa Verva Varsova selvitti itselleen alkujännityksen jälkeen kaksi voittoerää Kemerovosta, mutta ei tarpeeksi pisteitä viidennestä erästä, jotta se tasapisteissä ja tasaerissä lohkovoittotaistelussa olisi ohittanut Modenan.

C-lohkon Berlin Recycling Volleys sen sijaan tiesi jo alkuillasta Modenan tappion jälkeen saksalaisten eräsuhteen riittävän jatkoon kolmanneksi parhaana lohkokakkosena joka tapauksessa, D-lohkon lopullisesta, jännittävästä sijoitustilanteesta riippumatta. Berliiniläisten eräsuhde 12-6 kun oli selvästi parempi eräsuhde kuin Varsovan (tai yhtä lailla Modenan) lukemat 14-9
https://www.berlin-recycling-volleys.de/index.php/en/

Modena – Roeselare 0-3
https://www.cev.eu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=39367&ID=1259

Varsova – Kemerovo 2-3
https://www.cev.eu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=39368&ID=1259

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: