CHL W: Neljä italialaista joukkuetta jatkaa pudotuspeleihin

Mestareiden liiga, naisten alkulohkojen pelipäivä 6/6
https://www.cev.eu/LiveScore.aspx
https://www.sofascore.com/tournament/volleyball/international/champions-league-women/587
https://www.livetulokset.com/sarjataulukko/0r5T0Vwp/xIkuceqS/#table/overall

Lohko A Schwerin:
Busto Arsizio vei viimeisen jatkopaikan voittamalla väkevästi Schweriner SC:n 3-0. Savino del Bene Scandicci voitti lohkon, joten kaikkiaan peräti neljä italialaisjoukkuetta on kahdeksan mukana puolivälierissä, jotka arvotaan 12. helmikuuta. Lisäksi mukana on siis kolme turkkilaista ja yksi puolalainen joukkue.

Lohko B:
Conegliano ja Fenerbahce varmistivat jatkopaikkansa jo aiemmin.

Lohko C Lodz:
LKS Lodzille 3-0 voittokaan ei olisi enää riittänyt viimeisestä pelistä Mulhousea vastaan, kun Busto Arsizion eräsuhde oli jo parempi 11 pistettä saavuttaneista lohkokakkosista. Kenneth Aro tuomitsi tämän ottelun kahden Vakifbank-pelin päätuomaroinnin jälkeen. Vakifbank voitti lohkon ja jatkaa.

Lohko D Kaliningrad:
Dinamo Moskovan tappio Eczacibasille tiesi sitä, että tästä lohkosta vain voittaja jatkaa pudotuspeleihin. Stuttgart ja Lokomotiv Kaliningrad pelasivat kunniasta ja Stuttgart voitti Kaliningradin kotisalin pauhussakin 3-0.

Lohko E Police:
Novara ja Chemik Police etenivät molemmat jatkoon ja pelasivat hyvän keskinäisen ottelun viimeiseksi, puolalaisen Malwina Smarzekin pelatessa nyt ansiokkaasti Novaran puolella. Kazan voitti toisessa, pelailun makuisessa ottelussa Olomoucin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: