Mestareiden liigan lohkoissa selvää ja vielä myös paljon auki

Naiset, pelipäivä 4/6
https://www.cev.eu/News.aspx?NewsID=31613&ID=5

Lohko A Schwerin:
Schweriner SC taistelee jatkopaikasta kahden italialaisjoukkueen välissä. Voitto Rzeszowista tuli 3-2, mutta se ei vielä riitä. Lohkokärki Savino del Bene Scandiccin ja Busto Arsizion kohtaamisista pitäisi molemmista todennäköisesti raapia vielä pisteitä, että mahdollisuus tulisi lohkokakkosena jatkoon.
https://www.sofascore.com/tournament/volleyball/international/champions-league-women/587

Lohko C Lodz:
Avauspäivän tulokset tarkoittavat käytännössä sitä, että Vakifbank etenee puolivälieriin ja muista joukkueista joku, LKS Lodz, Mulhouse tai Plovdiv saa jatkopaikan vain oikein onnistuneella tuplasuorituksella tai Vakifbankin kiinnostuksen lopahtaessa varman lohkovoiton jälkeen.
https://www.livetulokset.com/sarjataulukko/0r5T0Vwp/xIkuceqS/#table/overall

Lohko D Kaliningrad:
Eczacibasi johtaa. Dinamo Moskovan pitäisi kaataa heidät jatkopaikan eteen. Toki tilanne voi olla se, että Moskovan keräämät pisteet riittävät vielä lohkokakkosena jatkoon, jos Eczacibasi saisi ja haluaisi paikan yrittää pelata alkulohkovaiheessa Fenerbahcea ulos kisasta. Mielenkiintoinen peli todennäköisesti luvassa torstaina 4.2. klo 16. Stuttgartin ja Lokomotiv Kaliningradin jatkotoiveet ovat ohuet. Voittaa pitäisi selvästi molemmat jäljellä olevat ottelut.

Lohko E Police:
Italia ja Puola jylläävät, sillä Novara ja Chemik Police etenevät molemmat jatkoon, viimeistään jos osaavat pelata viimeisessä ottelussa molemmille sopivan tuloksen, mutta todennäköisesti muutenkin. Dinamo Kazan ja Olomouc eivät enää voi yltää jatkopaikkaan.

Aiemmin pelatun B-lohkon kakkospaikan Fenerbahcella on 12 pistettä ja kolme parasta lohkokakkosta viidestä menee jatkoon. Vielä joutuu Fenerbahce jännittämään, pelataanko minkälaisia tuloksia kahtena viimeisenä pelipäivänä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: