Taru Lahti raskaana – Ida Sinisalo EM-kisoihin Anniina Parkkisen pariksi

Suomen naisten toinen edustuspari kahden viikon kuluttua pelattavaan beach volleyn EM-turnaukseen Latviaan Jurmalaan meni uusiksi, mutta mitä iloisemmasta syystä. Ida Sinisalo-Peltonen tulee Anniina Parkkisen pariksi Taru Lahti-Liukkosen jäädessä kisoista syrjään perheenlisäyksen odotuksen johdosta.

Taru Lahti-Liukkonen:

– Perheen perustaminen on ollut jo pitkään haaveena ja oikeastaan ammattiurheilijalla siihen ei olisi milloinkaan oikeaa hetkeä. Tokion olympialaisten siirtymisen johdosta käytiin arvokeskustelu ja tämä asia nousi nyt kaikkein tärkeimmäksi. 

– Treenaan koko raskauden ajan viisaasti ammattilaisten ohjeilla. Tavoitteena on palata takaisin kilpakentille kovempana kuin koskaan. Olympialaiset ovat edelleen tavoitteena. Olen iloinen Idan puolesta, että hän pääsee pelaamaan Anniinan kanssa EM-kisoihin.

Päävalmentaja Kai Liukkonen:

– Kun varmistui, ettei Taru pelaa EM-kisoissa, kävimme Anniinan ja Tonin (Vahela) kanssa keskustelun kenen kanssa Anniina lähtisi kisoihin. Naisten beach volleyn tason laajentumisen johdosta vaihtoehtoja oli monia. Päädyimme Idaan tämän kauden vahvojen näyttöjen johdosta. Erityisesti ilahdutti se into, jolla Ida otti tiedon vastaan ja kuinka hänen peliparinsa Anna Rantala oli onnellinen Idan puolesta

23-vuotias Ida Sinisalo-Peltonen pelasi kesän kotimaan kiertueen ja koronapandemiaa edeltäneet kansainväliset turnaukset Anna Rantalan parina. SM-finaleissa he sivoittuivat viidenneksi. Sinisalo on kuusinkertainen SM-mitalisti vuosilta 2013-2019.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: