Suomi ei päästä nuoria EM-kisoihin

Lentopalloliiton hallitus päätti, että Suomi ei osallistu tämän syksyn lentopallon ja beach volleyn nuorten EM-kisoihin koronavirustilanteen takia.

Suomalaisia oli menossa kilpailuihin: 20-vuotiaisiin Vilhelmiina Prihti ja Sofia Mäkitalo sekä Sebastian Hernandez ja Arttur Pennanen. 18-vuotiaisiin Sara Sinisalo ja Anniina Muukka sekä Samu Pulkkinen ja Samuel Vainio. 22-vuotiaisiin Valtter Pennanen ja Vili Topio sekä Prihti normiparinsa Aliisa Vuorisen kanssa. Harmillinen tilanne näiden parien kannalta siis.

Beach volleyssa on tänä syksynä tarkoitus pelata kolmet nuorten EM-kisat: Alle 22-vuotiaat Izmirissä, Turkissa 23.–27.9., alle 20-vuotiaat Brnossa, Tshekissä 9.–13.9. ja alle 18-vuotiaat Izmirissä, Turkissa 16.-20.9.

Lentopallossa Suomella oli paikka kaksiin EM-kisoihin: Alle 18-vuotiaiden poikien EM-kisoihin Lecceen ja Marsicovetereen, Italiaan 5.–13.9. ja alle 17-vuotiaiden tyttöjen EM-kisoihin Podgoricaan, Montenegroon 1.–9.10.

Pohjois-Euroopan alueen eli NEVZA:n mestaruusturnausten osalta hallitus päätti, että Rovaniemelle suunniteltuja alle 19-vuotiaiden kisoja ei järjestetä, eikä Suomi myöskään osallistu alle 17-vuotiaiden mestaruusturnaukseen Ikastissa, Tanskassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: