Piia Korhoselle Saksan cupmestaruus yli 10000 katsojan edessä

Piia Korhonen oli valloittamassa jo toista kertaa Saksan lentopallocupin mestaruutta, kun suomalaishakkurin joukkue nousi kaksi kertaa melkoisesta sillasta Mannheimissa pelatussa finaalissa.

2018 mestaruuden seuraksi tuli nyt 23-vuotiaalle Korhoselle toinen, kun Roosa Koskelon Stuttgart kaatui Dresdenin käsittelyssä niukimmalla mahdollisella tavalla kaikkiaan 10689 katsojan edessä erin 3-2 (25-19, 20-25, 21-25, 28-26, 17-15). Kaikkiaan mestaruus oli Dresdenin kuudes.

Koskelon Stuttgart näytti menevät mestaruuteen jo neljännessä erässä, jota se johti vielä 21-16. Päätöseräkin oli sille jo 14-12. Lopulta kuitenkin Dresden puristi mestariksi kuuden Stuttgartin mestaruuspallon takaa. Koskelon Stuttgartille cuphopea oli toinen perättäinen.

Korhonen pääsi kentälle hetkeksi kolmannessa erässä tehden yhden pisteen. Koskelo pelasi Stuttgartin liberona koko ottelun.

Illan kovimman pistesaaliin teki Stuttgartin hakkuri Krystal Rivers, jonka saalis oli peräti 37/+26. Mestarien tehokkain oli 23/+20 tehnyt yleispelaaja Kadie Rolfzen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: