CHL: Jatkopaikat sinettiä vaille

Jastrzebski Wegiel otti toistamiseen voiton Zenit Kazanista mestarien liigan alkulohkossa. Venäläisjoukkueen on käytännössä mahdotonta enää selvitä puolivälieriin, sillä joukkueella on vasta kaksi voittoa alkulohkossaan ennen viimeistä pelikierrosta.

https://worldofvolley.com/Latest_news/CEV/108106/cl-m-jastrzbski-down-zenit-for-2nd-time-russian-side-needs-miracle-to-go-to-quarterfinals.html

Viiden lohkovoittajan lisäksi A-lohkosta jatkoon menee hyvin todennäköisesti kolmas italialaisjoukkue eli Trentino, Civitanovan ja Perugian lisäksi.

Myös Kuzbass Kemerovo on vahvoilla pitää jatkopaikkansa jo nyt, mutta kotikentällä 19. helmikuuta olisi varmistuksen vuoksi hyvä kaataa Berlin Recycling Volleys, sillä ihan selvä ei paikka ole vielä Lauri Kermisen joukkueellekaan.

Toursin voitto Verva Varsovasta sekoitti jatkajien pakkaa sopivasti, sillä nyt todennäköisesti nämä molemmat jäivät kahdeksan parhaan ulkopuolelle ja Knack Roeselarella on hyvä paikka napata viimeinen jatkopaikka. Roeselare kohtaa viimeisellä kierroksella kotikentällään Novi Sadin.

Maaseikilla on huomattavasti vaikeampi paikka, kun sen vieraaksi tulee Puolan Jastrzębie Zdrójsta, vaikka näillä jatkopaikka onkin jo varma. Joka tapauksessa jompi kumpi belgialaisjoukkueista näyttää jälleen kerran olevan jatkopaikan arvoinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: